Warner Bros. lansează un serviciu online pe care vor fi difuzate filme şi seriale din arhivele sale

Warner Bros. a anunţat, marţi, lansarea unui serviciu de video-streaming pe care vor putea fi vizionate filme şi seriale din arhivele sale, produse începând cu anul 1920.

335 afișări
Imaginea articolului Warner Bros. lansează un serviciu online pe care vor fi difuzate filme şi seriale din arhivele sale

Warner Bros. lansează un serviciu online pe care vor fi difuzate filme şi seriale din arhivele sale

Acest serviciu este disponibil deocamdată doar în Statele Unite ale Americii, în baza unui abonament de 9,99 dolari pe lună. Cei interesaţi vor putea testa gratuit acest serviciu pentru o perioadă de două săptămâni, informează Bloomberg.

Warner Bros. intră astfel pe piaţa serviciilor de difuzare online a conţinuturilor, sector dominat de Netflix.

Titlurile disponibile pe noul serviciu lansat de Warner Bros. nu vizează producţiile pentru care compania are înţelegeri de distribuţie cu portaluri celebre de difuzare a conţinuturilor, ca Netflix, Redbox Instant by Verizon şi Amazon.com Inc.

Printre programele care vor putea fi vizionate pe noul serviciu al Warner Bros. se numără filmul "Stan şi Bran scoţieni/ Bonnie Scotland", o producţie din 1935 cu Oliver Hardy şi Stan Laurel, "O zi grea la Black Rock/ Bad Day at Black Rock", o peliculă din 1955 cu Spencer Tracy în distribuţie, şi "Aventurile lui Superman/ Adventures of Superman", un serial de televiziune din anii 1950.

Warner Bros. face parte din consorţiul Time Warner Inc., care deţine şi televiziunile CNN şi HBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici