Acţiunile CD Projekt sunt în picaj, după probleme şi recenziile negative primite de jocul Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 de la CD Projekt, jocul video foarte aşteptat, care a debutat săptămâna trecută, este afectat de recenziile negative ale utilizatorilor pentru versiunea sa de consolă, trimitând acţiunile companiei în picaj.

1493 afișări
Imaginea articolului Acţiunile CD Projekt sunt în picaj, după probleme şi recenziile negative primite de jocul Cyberpunk 2077

Acţiunile CD Projekt sunt în picaj, după probleme şi recenziile negative pe care le-a primit jocul Cyberpunk 2077

Acţiunile companiei au scăzut cu 17% la deshiderea burselor, extinzându-şi pierderile de săptămâna trecută.

Jocul Cyberpunk 2077 este evaluat în medie cu 2,8 din 10 pe Metacritic pentru versiunea sa de pe PlayStation 4 Sony, în timp ce versiunea Microsoft XBox One are un scor de 3,7.

Analiştii Jefferies au subliniat, de asemenea, numărul record de rambursările oferite atât de Sony, cât şi de Microsoft pentru achiziţiile digitale ale jocului.

CD Projekt Red are în portofoliul şi cunoscuta serie de jocuri The Witcher. The Witcher 3 este considerat unul dintre cele mai bune jocuri ale deceniului.

Jocul Cyberpunk 2077 a fost lansat săptămâna trecută dupa 3 amânari. Lansarea programată iniţial pentru luna aprilie 2020, a fost amanată pentru 17 septembrie, ulterior pentru 19 noiembrie iar în final pentru 10 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici