AFI Europe a avut în primul trimestru venituri din chirii în România de aproape nouă milioane euro

AFI Europe România a avut în primul trimestru venituri operaţionale nete de aproape nouă milioane de euro, mai mari cu 8,1% faţă de aceeaşi perioadă din 2014, creşterea fiind susţinută în special de cele două clădiri noi de birouri, AFI Park 2 şi AFI Park 3 din Bucureşti.

174 afișări
Imaginea articolului AFI Europe a avut în primul trimestru venituri din chirii în România de aproape nouă milioane euro

AFI Europe a avut în primul trimestru venituri din chirii în România de aproape nouă milioane euro (Imagine: Andrei Pungovschi-Mediafax Foto)

Mall-ul AFI Palace Cotroceni, activul cel mai mare şi mai important al AFI Europe România, a generat în perioada analizată un venit operaţional net de 7,4 milioane euro, reprezentând în creştere cu 1,3% comparativ cu ianuarie-martie 2014.

Vânzările retailerilor din AFI Palace Cotroceni, cu excepţia hipermarketului, au crescut cu 9,3%.

Venitul operaţional net al mall-ului AFI Palace Ploieşti a fost de peste un milion de euro, iar vânzările retailerilor au urcat cu 21,7%.

"Venitul operaţional net al activelor noastre generatoare de venit din România a crescut cu 8%, cu o rată de ocupare medie de 98%. Noile clădiri de birouri AFI Park 2 şi AFI Park 3 au contribuit la veniturile operaţionale nete ale companiei, aşa cum va fi şi cazul AFI Park 4&5 când vor fi finalizate la sfârşitul anului. În plus, avem în plan demararea construcţiei unor proiecte noi, precum AFI Business Park, situat pe Bulevardul Progresului, şi proiectul cu destinaţie mixtă din Bucureştii Noi", a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Anul trecut, AFI Europe a avut venituri din chirii în România de 37 milioane euro.

AFI Europe operează în România din 2005 şi este subsidiară a AFI Properties, membră a AFI Group, un conglomerat internaţional de holdinguri şi investiţii cu subsidiare care activează în domeniul imobiliar, construcţii, infrastructură, industrie şi hoteluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici