Amazon dezvoltă o aplicaţie prin care să plătească oamenii pentru livrarea produselor companiei

Amazon dezvoltă o aplicaţie mobilă prin care va putea plăti oamenii obişnuiţi care vor livra produsele companiei în drum spre alte destinaţii, în locul companiilor de curierat.

647 afișări
Imaginea articolului Amazon dezvoltă o aplicaţie prin care să plătească oamenii pentru livrarea produselor companiei

Amazon dezvoltă o aplicaţie prin care să plătească oamenii pentru livrarea produselor companiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania ar putea angaja retaileri din zone urbane pentru stocarea coletelor, prin închirierea de spaţii sau plata unui comision pe pachet, potrivit unor persoane apropiate situaţiei, relatează Wall Street Journal.

Momentul lansării serviciului numit la nivelul companiei "On My Way", nu este cunoscut încă.

Serviciul ar putea da Amazon mai mult control asupra experienţei de cumpărături a utilizatorilor şi ar contribui la reducerea costurilor de livrare.

În 2014, costurile de livrare înregistrate de compania americană de comerţ online au crescut cu 31%, în timp ce vânzările au avansat cu 19,5%.

Reprezentanţii Amazon nu au putut fi contactaţi pentru comentarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici