APIA eliberează adeverinţe pentru beneficiarii Măsurii 14 – Plăţi în favoarea bunăstării animalelor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anunţat, joi, că, începând de luni eliberează adeverinţe pentru beneficiarii Măsurii 14 - Bunăstarea animalelor, care intenţionează să acceseze credite în vederea finanţării activităţilor curente.

197 afișări
Imaginea articolului APIA eliberează adeverinţe pentru beneficiarii Măsurii 14 – Plăţi în favoarea bunăstării animalelor

Sursa: Hepta

„Potrivit convenţiilor, la solicitarea scrisă a fermierului, APIA eliberează o adeverinţă prin care confirmă că acesta a depus cerere de plată aferentă anului de angajament 2020, pentru Măsura 14 – Plăţi în favoarea bunăstării animalelor - pachetul a) porcine sau pachetul b) păsări”, se precizează în comunicatul APIA.

De asemenea, prin adeverinţă se confirmă procentul de 75% din valoarea sumei solicitate în cererea de plată aferentă anului de angajament 2020.

Valoarea creditului va fi de până la 90% din suma înscrisă în adeverinţa cuvenită beneficiarului pentru plăţile privind bunăstarea animalelor, Campania 2020, mai scrie în comunicat.

Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA (FGCR) şi Fondul Naţional de Garantare a Creditului pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii IFN – SA (FNGCIMM) garantează maxim 80% din valoarea fiecărui credit acordat de bănci fermierilor.

Potrivit Ordinului MADR nr. 703/2013, cu modificările şi completările ulterioare, dobânda creditelor va fi formată din ROBOR la şase luni plus o marjă de maximum două puncte procentuale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici