Auchan România are de miercuri un nou director general

Auchan România are de miercuri, 7 mai, un nou director general, în persoana lui Frédéric Bellon (45 ani), numit în locul lui Patrick Espasa, care devine preşedinte Auchan pentru Italia şi România, a anunţat retailerul.

26839 afișări
Imaginea articolului Auchan România are de miercuri un nou director general

Auchan România are de miercuri un nou director general (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Patrick Espasa (55 ani) a fost director general al companiei din 2009.

Noul director general lucrează în cadrul Auchan România tot din 2009, unde a ocupat fiuncţiile de director financiar şi de gestiune, director de magazin şi director de vînzări şi responsabil cu integrarea noilor magazine Auchan.

Auchan România a încheiat în luna aprilie procesul de rebranding al celor 20 de magazine real cumpărate de la grupul german Metro.

În noua sa dimensiune, Auchan România are 31 de magazine deschise în 18 oraşe şi alte două unităţi în construcţie, o suprafaţă netă de vânzare de 252.000 metri pătraţi, 11.000 de angajaţi, trei platforme logistice, 70,5 milioane de clienţi anual.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici