Autostrada spre Moldova. Au fost depuse 39 de oferte pentru construirea tronsonului Ploieşti - Buzău

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că 39 de oferte au fost depuse pentru construcţia primului tronson al Autostăzii A7, Ploieşti-Buzău.

3705 afișări
Imaginea articolului Autostrada spre Moldova. Au fost depuse 39 de oferte pentru construirea tronsonului Ploieşti - Buzău

Autostrada spre Moldova. Au fost depuse 39 de oferte pentru construirea tronsonului Ploieşti - Buzău

Potrivit unui comunicat al CNAIR, joi a fost termenul pentru depunerea ofertelor pentru construcţia Autostrăzii Ploieşti-Buzău.

Astfel au fost depuse 13 oferte pentru Lotul 1 Dumbrava – Mizil, în lungime de 21 de kilometri, 12 pentru Lotul 2 Mizil – Pietroasele, în lungime de peste 28 de kiloemtri, şi 14 pentru Lotul 3 Pietroasele – Buzău, care are 14 kilometri.

„Comisia de evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice”, a transmis compania.

„Autostrada A7 - coloana vertebrală a Moldovei - este un proiect de suflet pentru mine, pentru care m-am luptat încă din 2014, de la momentul dezbaterii Masterplanului de Transport, în 2016 pentru a fi licitată proiectarea la cheie şi, mai apoi, în cele 8 luni de mandat la Ministerul Transporturilor.”, a spus, într-o postare pe Facebook, fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă.

Acesta a mai afirmat că se aşteaptă ca evaluarea ofertelor depuse astăzi să se desfăşoare repede.

„Mă aştept ca evaluarea ofertelor depuse astăzi să se desfăşoare extrem de rapid şi să avem un câştigător până la finalul anului. Aşa cum am spus şi săptămâna trecută, în mandatul de ministrul al Transporturilor şi Infrastructurii am impulsionat cu pasiune, energie şi curaj marile proiecte de infrastructură de transport şi o să urmăresc îndeaproape că ele se întâmplă în continuare eficient şi profesionist, în graficele stabilite cu cei responsabili.”, a transmis Cătălin Drulă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici