Bitcoin este în corecţie, dar şeful Binance spune că va depăşi 80.000 de dolari curând

Bitcoin este gata să îşi continue raliul său record şi să depăşească 80.000 de dolari, deoarece investitorii instituţionali vor vărsa mai mulţi bani în fondurile tranzacţionate la bursă, potrivit directorului executiv al Binance, Richard Teng.

3550 afișări
Imaginea articolului Bitcoin este în corecţie, dar şeful Binance spune că va depăşi  80.000 de dolari curând

Bitcoin este în corecţie, dar şeful Binance spune că va depăşi 80.000 de dolari curând

Lansarea ETF-ului Bitcoin în SUA la începutul acestui an a atras investitori instituţionali şi noi fluxuri de fonduri, a declarat Teng la un eveniment organizat duminică la Bangkok, adăugând că "suntem abia la început".
 
Teng a declarat că a estimat anterior că criptomoneda va încheia anul la aproximativ 80.000 de dolari, dar acum vede că va depăşi acest nivel "cu reducerea ofertei şi cererea care continuă să apară". El a reiterat că prognoza a fost punctul său de vedere personal, adăugând că raliul nu va fi o "linie dreaptă" şi că suişurile şi coborâşurile sunt bune pentru piaţă.
 
Cea mai mare criptomonedă din lume a crescut cu 56% în acest an, atingând săptămâna trecută un maxim istoric de aproape 73.798 de dolari. Raliul a stârnit îngrijorări legate de o bulă în rândul unor investitori, declanşând un episod de volatilitate şi vânzări în ultimele sesiuni.
 
Bitcoin se tranzacţionează în prezent la valoarea de 67,200 de dolari.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici