Blue Air va lansa anul viitor curse de la Liverpool spre Roma, Milano, Hamburg şi Alicante

Blue Air va inaugura anul viitor o nouă bază aeriană, pe aeroportul John Lennon din Liverpool, aceasta fiind a opta bază europeană a companiei româneşti, parte a strategiei de extindere a retelei de zboruri.

1327 afișări
Imaginea articolului Blue Air va lansa anul viitor curse de la Liverpool spre Roma, Milano, Hamburg şi Alicante

Blue Air va lansa anul viitor curse de la Liverpool spre Roma, Milano, Hamburg şi Alicante

Pentru aeroportul din Liverpool, Blue Air va aloca, din vara viitoare, un avion Boeing 737-800 cu 189 de locuri, care va opera zboruri zilnice spre Roma Fiumicino, de patru ori pe săptămână spre Milano Bergamo şi Hamburg şi de trei ori pe săptămână spre Alicante.

Noile curse vor completa programul actual al Blue Air, care zboară din Liverpool spre Bucureşti, Bacău şi Cluj Napoca .

Pentru noua bază, compania va angaja 35 de persoane responsabile cu recrutarea şi trainingul angajaţilor pentru poziţii de piloţi, personal de zbor sau ingineri.

Blue Air a început zborurile spre Liverpool în decembrie 2004, cu trei curse săptmămânale spre Bucureşti. În martie 2015, operatorul a lansat zborurile de la Bacău şi în iunie 2015 de la Cluj Napoca. În ultimii doi ani, circa 120.000 de pasageri au zburat de la şi spre Liverpool cu Blue Air.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici