Bucureştiul va avea în următorii cinci ani cel mai mare ritm de dezvoltare din Europa

Bucureştiul va fi în următorii cinci ani oraşul cu cel mai ridicat ritm mediu de dezvoltare din Europa, de 7,2%, şi cu cel mai mare grad de creştere a numărului de locuri de muncă, de 3,7% pe an, potrivit unui studiu al Oxford Economics, citat de publicaţia germană Handelsblatt.

33 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul va avea în următorii cinci ani cel mai mare ritm de dezvoltare din Europa

Bucureştiul va avea în următorii cinci ani cel mai mare ritm de dezvoltare din Europa (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

Pe locul doi în clasamentul Oxford Economics privind gradul de dezvoltare din perioada 2010-2015 se plasează Sofia, cu un ritm mediu de 6,3%.

Următoarele poziţii sunt ocupate, în ordine descrescătoare, de Varşovia (5,7%), Praga (4,2%), Helsinki (3,7%), Stockholm (3,5%), Budapesta (3,5%), Londra, Bruxelles şi Oslo.

Oraşele est-europene Bucureşti, Sofia, Varşovia şi Praga vor fi în următorii cinci ani oraşele cu ce mai explozivă dezvoltare din Europa, menţionează Handelsblatt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici