Ce afaceri a inspirat succesul Facebook

Reţeaua de socializare a lui Mark Zuckerberg s-a transformat într-un adevărat fenomen. Tot mai mulţi oameni petrec ore în şir pe Facebook, socializând cu prietenii. Potrivit unui studiu citat de TechCrunch, aproximativ 8 persoane îşi fac cont în fiecare secundă.

98 afișări
Imaginea articolului Ce afaceri a inspirat succesul Facebook

Ce afaceri a inspirat succesul Facebook (Imagine: www.incont.ro)

Amploarea pe care acest "social media" l-a avut, de la lansare şi până în prezent, i-a determinat pe câţiva întreprinzători să comercializeze diverse produse cu emblema Facebook. Aşadar, iată ce afaceri s-au născut, de pe urma cele mai populare reţele de socializare din lume.

Perna Facebook

Un întreprinzator cu simţul umorului s-a gândit că navigarea pe Facebook este extrem de obositoare. Aşa că, între discuţiile cu prietenii, lucru, mâncat şi plata facturilor online, poţi să tragi un pui de somn. Şi unde ai putea face asta mai bine decât pe o pernă, bineînţeles, personalizată cu emblema companiei?

Citeşte mai multe despre afacerile inspirate de Facebook pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici