UPDATE: Călătorii afectaţi, preluaţi de microbuze/ Circulaţie feroviară blocată în judeţul Maramureş, din cauza căderilor de pietre. Un tren a deraiat

Circulaţia feroviară este blocată, joi dimineaţa, între staţiile Valea Vişeului şi Petrova, din judeţul Maramureş, din cauza căderilor de pietre de pe versant, pe liniile de cale ferată. Patru trenuri sunt afectate.

767 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Călătorii afectaţi, preluaţi de microbuze/ Circulaţie feroviară blocată în judeţul Maramureş, din cauza căderilor de pietre. Un tren a deraiat

Circulaţie feroviară blocată în judeţul Maramureş, din cauza căderilor de pietre

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, circulaţia este blocată pe Secţia de cale ferată 409, între staţiile Valea Vişeului şi Petrova, din judeţul Maramureş, din cauza căderilor de pietre de pe versantul muntelui pe liniile de cale ferată, la kilometrul 9+800.

Nu au fost înregistrate victime.

La ora transmiterii acestei ştiri, se lucrează pentru înlăturarea pietrelor căzute şi reluarea rapidă a circulaţiei feroviare.

Până la această oră sunt afectate 4 trenuri de călători.

Reprezentanţii CFR SA au transmis că primul vagon al trenului 4111 a deraiat de un boghiu între Valea Vişeului şi Leordina, din cauza zăpezii şi a pietrelor căzute de pe versant.

„Niciunul din cei 11 pasageri nu a fost rănit. La faţa locului se intervine cu utilaje pentru repunerea pe ţină a boghiului”, a spus purtatorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Sursa citată a arătat că linia este închisă, dar pentru continuitatea traficului se asigură transbordare pe relaţia Vişeu de Jos - Sighetu Marmaţiei.

UPDATE: Călătorii afectaţi de deraierea trenului din Maramureş, preluaţi cu microbuze

Călătorii afectaţi de deraierea trenului dintre Vişeu de Jos şi Sighetu Marmaţiei, din judeţul Maramureş, vor fi preluaţi cu microbuze până când circulaţia feroviară va putea fi reluată. 11 pasageri erau în trenul care a ieşit de pe şine, după ce a fost lovit de pietre şi zăpadă de pe versanţi.

Adrian Vlaicu, din partea CDR, a declarat, joi dimineaţa, pentru MEDIAFAX, că toţi călătorii afectaţi de deraierea trenului dintre Vişeu de Jos şi Sighetu Marmaţiei vor fi preluaţi cu mijloace auto, microbuze sau autocare, până la reluarea circulaţiei feroviare în zona afectată.

„Nu avem deocamdată un orizont de timp în care se va relua circulaţia. Toţi călătorii care vor fi afectaţi, vor fi preluaţi cu mijloace auto până când va fi rezolvată problema”, a spus Vlaicu.

Reprezentanţii CFR SA au transmis că primul vagon al trenului 4111 a deraiat de un boghiu între Valea Vişeului şi Leordina, din cauza zăpezii şi a pietrelor căzute de pe versant.

„Niciunul din cei 11 pasageri nu a fost rănit. La faţa locului se intervine cu utilaje pentru repunerea pe şină a boghiului”, a spus purtatorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Sursa citată a arătat că linia este închisă, dar pentru continuitatea traficului se asigură transbordare pe relaţia Vişeu de Jos - Sighetu Marmaţiei.

Reprezentanţii Infotrafic au transmis, la rândul lor, că patru trenuri sunt afectate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici