Cum arată noul terminal al Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" - GALERIE FOTO

Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Bucureşti va avea în curând un nou terminal, care înglobează un concept modern de construcţie, sala cea mare beneficiind de o luminozitate sporită cu ajutorul unui panou de geamuri amplasat chiar la intrare.

6987 afișări
Imaginea articolului Cum arată noul terminal al Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" - GALERIE FOTO

Cum arată noul terminal al Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Terminalul are o nouă sală mare în care se află peste 22 ghişee de la care clienţii Aeroportului "Henri Coandă" vor putea să îşi achiziţioneze bilete pentru rutele pe care vor circula. Acestea sunt dispuse paralel cu sala de aşteptare.

În ceea ce priveşte capacitatea de gestionarea a bagajelor, terminalul este dotat cu benzi mobile care vor avea rolul de a transporta bunurile clienţilor în condiţii de siguranţă.  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici