Dacia îşi schimbă logo-ul. Un început de 2021 promiţător pentru maşina românească

  • Dacia intră în 2021 cu un nou logo, mai dinamic
  • Modelul Bigster anunţă tehnologii noi pentru care oamenii vor fi dispuşi să plătească
  • Alecu spune despre modelul electric Spring că nu aduce nimic nou pe piaţă
4472 afișări
Imaginea articolului Dacia îşi schimbă logo-ul. Un început de 2021 promiţător pentru maşina românească

Dacia îşi schimbă logo-ul

În materie de automobilistică Dacia nu întârzie să aducă lucruri noi. Logo, modele noi, ori maşini electrice, toate arată un început de 2021 cel puţin interesant pentru Dacia.

Jurnalistul Bogdan Alecu spune despre noul model Bigster de la Dacia că va apărea undeva în 2024, început de 2025. 

Maşina arată bine, anunţă tehnologii noi şi preţ mai mare. Şi românii şi europenii plătesc mai mult pe ea dacă arată bine şi e bine echipată.”, spune jurnalistul Bogdan Alecu, de la „Ziarul Financiar”. 

 

Despre modelul electric Spring, Alecu consideră că este o maşină banală care nu aduce nimic nou pe piaţă.

Nu cred că românii aşteaptă modelul electric de la Dacia. Nu are forme, nici interior. E o maşină banală, de 40cp cu preţ mic. Record sub 20.000 de euro, e bine, dar nu aduce nimic nou pe piaţă”, afirmă jurnalistul economic. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici