Decathlon va deschide magazine în Sibiu şi Suceava

Decathlon, cel mai mare retailer european de articole sportive, va deschide magazine în centrele comerciale Shopping City Sibiu şi în Shopping City Suceava, deţinute de fondul britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO).

10500 afișări
Imaginea articolului Decathlon va deschide magazine în Sibiu şi Suceava

Decathlon va deschide magazine în Sibiu şi Suceava (Imagine: Mihai Dascalescu/Publimedia)

"Cel de-al 12-lea magazin Decathlon din România va fi deschis în Shopping City Sibiu către finalul acestui an. Referitor la Shopping City Suceava, pentru a acomoda aici magazinul Decathlon vor fi necesare relocări ale unor chiriaşi şi reconfigurarea unor spaţii, lucrări care vor fi de durata. (...) Ne aşteptăm ca noile locaţii să genereze o creştere puternică a traficului de vizitatori în ambele centre comerciale", a declarat Graham Kilbane, directorul operaţional al ARGO.

Magazinul Decathlon din Sibiu va avea o suprafaţă de retail de 2.600 metri pătraţi şi o gamă de peste 15.000 de produse pentru peste 50 de sporturi. Suprafaţa prevăzută pentru magazinul din Suceava este de 1.600 metri pătraţi.

ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail din România, cu patru centre comerciale deţinute în Sibiu, Suceava, Iaşi şi Oradea.

În Era Shopping Park Iaşi, Decathlon deţine o unitate de sine stătătoare.

Decathlon este o companie franceză, prezentă în peste 15 ţări cu peste 400 de magazine. Brandul aparţine familiei Mulliez, care deţine şi hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi şi cele de bricolaj Leroy Merlin.

Decathlon a intrat pe piaţa din România în anul 2009, iar cu cele două noi magazine din Sibiu şi Suceava, va ajunge la o reţea de 13 unităţi pe plan local.

ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail şi centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud-Est, deţinând proiecte ce totalizează peste 340.000 metri pătraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici