După Bucureşti şi Braşov, Carrefour intră cu magazinele de proximitate Express în Galaţi

Carrefour România a adăugat la reţeaua Express primul magazin de proximitate operat în franciză în Galaţi, până în prezent retailerul deţinând astfel de unităţi doar în Braşov, Bucureşti şi Ilfov, a anunţat retailerul.

467 afișări
Imaginea articolului După Bucureşti şi Braşov, Carrefour intră cu magazinele de proximitate Express în Galaţi

După Bucureşti şi Braşov, Carrefour intră cu magazinele de proximitate Express în Galaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noua unitate are o suprafaţă de 120 metri pătraţi şi însumează aproximativ 4.500 de produse.

În acelaşi timp, compania a adăugat un nou magazin de proximitate operat în franciză în Bucureşti, Express Pronto Burebista, care are o suprafaţă de 50 metri pătraţi şi însumează aproximativ 1.500 de produse.

Astfel, reţeaua Express a Carrefour numără 61 de magazine de proximitate, dintre care 10 unităţi în oraşul Braşov, o unitate în Galaţi şi 50 în Bucureşti şi Ilfov.

Carrefour operează în România patru formate de magazine, cu un total de 165 de magazine - 25 hipermarketuri Carrefour, 78 supermarketuri Market, 61 magazine de proximitate Express şi un magazin online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici