Elon Musk trimite Dogecoin pe lună. Criptomoneda „pune bazele comerţului interplanetar”

  • Elon Musk trimite criptomoneda Dogecoin pe lună
  • Dogecoin a fost creată în 2013, în glumă
  • Moneda ajunsă dincolo de orbita Pământului va pune bazele comerţului interplanetar
2856 afișări
Imaginea articolului Elon Musk trimite Dogecoin pe lună. Criptomoneda „pune bazele comerţului interplanetar”

Elon Musk trimite Dogecoin pe lună

Elon Musk, CEO-ul excentric şi controversat al Tesla şi SpaceX, este fascinat de criptomoneda Dogecoin creată în 2013 ca o glumă.
 
 
SpaceX a anunţat aseară „misiunea DOGE-1 pe lună”, finanţată în totalitate de criptomoneda Dogecoin. 
 
Elon Musk ne-a atenţionat mişcarea lui de a duce Dogecoin-ul pe lună, dar bineinţeles că nimeni nu a crezut. Asta nu pentru că Elon nu este un om de cuvânt, ci din simplul fapt că declaraţia lui de pe Twitter a fost postată pe 1 Aprilie, ziua păcălelii. 
 
Camerele de bord şi senzorii satelitului de 40 de kilograme ce fac parte din racheta Falcon 9 au ca scop studierea Lunii.
 
Vicepreşedintele de vânzări de la SpaceX a spus că acest lucru "va demonstra aplicarea criptomonedelor dincolo de orbita Pământului şi va pune bazele comerţului interplanetar”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici