Facebook investeşte în tehnologia de recunoaştere vocală

Facebook, cea mai mare reţea de socializare online, va prelua compania americană Mobile Technologies, specializată în tehnologie de recunoaştere vocală.

180 afișări
Imaginea articolului Facebook investeşte în tehnologia de recunoaştere vocală

Facebook investeşte în tehnologia de recunoaştere vocală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Facebook vrea astfel să-şi îmbunătăţească produsele şi serviciile, având în vedere popularitatea în creştere interfeţelor vocale în rândul utilizatorilor de internet, a declarat Tom Stocky, drector de produse în cadrul Facebook, transmite Bloomberg.

Preţul achiziţiei nu a fost precizat.

"Această preluare reprezintă o investiţie pe termen lung în produsele noastre", a afirmat el.

Facebook a raportat la finalul celui de-al doilea trimestru al acestui an 1,15 miliarde utilizatori activi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici