Fostul director general al Yves St Laurent, angajat de Apple

Apple l-a angajat pe Paul Deneve, fostul director general al casei de modă Yves St Laurent Group, care va prelua o funcţie de vicepreşedinte şi se va ocupa de proiecte speciale sub coordonarea CEO-ului Tim Cook.

85 afișări
Imaginea articolului Fostul director general al Yves St Laurent, angajat de Apple

Fostul director general al Yves St Laurent, angajat de Apple (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deneve a mai lucrat pentru Apple în Europa în anii '90, transmite Bloomberg.

Apple deviază astfel de la tradiţia de a promova din interior. Compania este pe cale să-l angajeze şi pe Pete Distad, director executiv la serviciul de conţinut TV pe bază de abonament Hulu, care va contribui la achiziţia de conţinut pentru Apple TV, au declarat marţi surse apropiate discuţiilor, citate de Bloomberg.

Datorită experienţei în industria modei de lux, Deneve poate ajuta Apple să vândă produse la preţuri mari.

Apple nu are încă un director executiv pentru reţeaua de magazine retail, funcţia fiind vacantă de anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici