Germania ar putea înregistra o creştere economică de aproape 2% în acest an

Germania ar putea înregistra o creştere economică aproape de 2% în acest an, comparativ cu prognoza anterioară de 1,4%, a declarat, duminică, ministrul de Finanţe german, Wolfgang Schaeuble.

27 afișări
Imaginea articolului Germania ar putea înregistra o creştere economică de aproape 2% în acest an

Germania ar putea înregistra o creştere economică de aproape 2% în acest an (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Guvernul a estimat în ianuarie că economia va avansa cu 1,4% în acest an, chiar dacă unii economişti au înaintat cifre de până la 3%.

"Poate vom ajunge mai aproape de 2% decât speram în urmă cu câteva săptămâni", a spus Schaeuble.

La începutul lunii iunie, oficiali germani, inclusiv Schaeuble, au afirmat că economia ţării ar trebui să crească mai repede decât se anticipa, susţinută de accelerarea recuperării în trimestrul al doilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici