Grindeanu: Reabilitarea liniei feroviare Craiova-Dr. T. Severin-Caransebeş a fost deblocată

  • Reabilitarea liniei feroviare Craiova-Dr. T. Severin- Caransebeş a fost deblocată, anunţă Sorin Grindeanu.
  • El afirmă că Executivul a reaprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea acestui tronson de cale ferată important pentru Coridorul feroviar Orient/Est-Mediteraneean.
427 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Reabilitarea liniei feroviare Craiova-Dr. T. Severin-Caransebeş a fost deblocată

Grindeanu: Reabilitarea liniei feroviare Craiova-Dr. T. Severin-Caransebeş a fost deblocată

„Reabilitarea liniei feroviare Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeş a fost deblocată! Am reaprobat astăzi în şedinţa de Guvern indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea acestui tronson de cale ferată important pentru Coridorul feroviar Orient/Est-Mediteraneean”, scrie pe facebook Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor precizează că actualizarea acestor indicatori a fost necesară în contextul creşterii preţului materialelor de construcţii, a preţurilor energiei electrice şi gazelor naturale, dar şi a transporturilor de mărfuri.

„Pentru reabilitarea celor aproximativ 225 de km de cale ferată (în maximum 60 de luni) sunt acordate acum peste 20 de miliarde lei (sumă asigurată prin PT)”, încheie Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici