Guvernul alocă 665.000 lei pentru organizarea unei conferinţe şi vizite de promovare a turismului

Guvernul a alocat, miercuri, circa 665.000 lei pentru organizarea, în luna iulie, a unei conferinţe de identificare a oportunităţilor de dezvoltare a turismului în România şi a unei vizite de documentare pentru reprezentanţi mass media şi lideri de opinie, specializaţi în turism din străinătate.

164 afișări
Imaginea articolului Guvernul alocă 665.000 lei pentru organizarea unei conferinţe şi vizite de promovare a turismului

Guvernul alocă 665.000 lei pentru organizarea unei conferinţe şi vizite de promovare a turismului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, Executivul a alocat 172.892,33 lei pentru organizarea, în data de 3 iulie 2013, a conferinţei ''Identificarea avantajelor competitive ale unei destinaţii turistice-oportunităţi şi provocări pentru dezvoltarea durabilă a turismului României''.

Guvernul a aprobat totodată 492.226,51 lei pentru vizita de documentare destinată reprezentanţilor mass media şi liderilor de opinie specializaţi în turism din străinătate, cu precădere din ţările membre ale Organizaţiei Mondiale pentru Turism, în perioada 2-8 iulie 2013.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, a precizat că uzanţele internaţionale prevăd ca fiecare ţară aflată la conducerea Organizaţiei Mondiale pentru Turism să organizeze astfel de evenimente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici