Guvernul va cere FMI să accepte deblocarea posturilor în educaţie, sănătate şi alte domenii

Guvernul a decis să solicite Fondului Monetar Internaţional (FMI) să accepte deblocarea posturilor în educaţie şi sănătate, în principal, dar şi în alte domenii în care se impun angajări, au declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, surse guvernamentale.

78 afișări
Imaginea articolului Guvernul va cere FMI să accepte deblocarea posturilor în educaţie, sănătate şi alte domenii

Guvernul va cere FMI să accepte deblocarea posturilor în educaţie, sănătate şi alte domenii (Imagine: Mediafax Foto)

"Se va solicita FMI deblocarea posturilor în educaţie şi sănătate, dar şi în alte domenii", au arătat sursele.

Premierul Emil Boc declara, în vara acestui an, că în luna septembrie va fi efectuată o analiză cu privire la posturile care pot fi deblocate în sistemul sanitar şi la numărul acestora, menţionând că este vorba şi despre posturi din justiţie, administraţie şi învăţământ superior.

O misiune a FMI este prezentă începând de miercuri, 20 octombrie, la Bucureşti pentru evaluarea acordului în derulare şi începerea discuţiilor preliminare cu autorităţile române pentru încheierea unei noi înţelegeri. Vizita delegaţiei FMI se va încheia pe 1 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici