Ialomiţianu: Perspectiva financiară pentru 2011 este bună

România se află într-o situaţie economică bună, cu perspective financiare bune pentru anul viitor, chiar dacă perioada grea nu a trecut, a declarat, luni, la Poiana Braşov, ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.

18 afișări
Imaginea articolului Ialomiţianu: Perspectiva financiară pentru 2011 este bună

Ialomiţianu: Perspectiva financiară pentru 2011 este bună (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"S-au luat măsuri dure, dar necesare, care ne asigură că în perioada următoare vom avea mai multe investiţii, deci aceasta este filosofia bugetară pentru 2011", a spus Ialomiţianu.

El a adăugat că anul viitor vor fi reduse cheltuielile curente.

"O să avem un stat mai suplu, mai eficient. Aşa ne cere şi mediul de afaceri. Avem pentru mediul de afaceri foarte multe proiecte care vor duce la crearea de locuri de muncă. Situaţia pentru 2011 este una bună, dar trebuie să fim în continuare prudenţi. Nu vedeţi şi în alte ţări? În Irlanda, în Portugalia, Spania, chiar Italia, sunt situaţii destul de grele. Ttrebuie să fim prudenţi, pentru că perioada grea nu a trecut. Dar noi putem să spunem că suntem într-o situaţie bună", a afirmat ministrul Finanţelor.

Ialomiţianu a fost prezent, luni, la Poiana Braşov, unde omul de afaceri Gheorghe Copos a redeschis hotelul Sport, care a fost renovat în urma unor investiţii de 11 milioane euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici