Interesul românilor pentru dieta sănătoasă, tot mai mare: Piaţa alimentelor ecologice pentru copii este în creştere

Compania pentru produse dedicate nou-născuţilor Superfood estimează o majorare de 5% pe segmentul produselor alimentare ecologice destinate copiilor de până la 3 ani, iar valoarea totală a pieţei alimentelor ecologice pentru sugari şi copii mici este de 7,5 milioane de euro.

593 afișări
Imaginea articolului Interesul românilor pentru dieta sănătoasă, tot mai mare: Piaţa alimentelor ecologice pentru copii este în creştere

Interesul românilor pentru dieta sănătoasă tot mai mare: Piaţa alimentelor ecologice pentru copii, în creştere

„Creşterea segmentului de hrană ecologică pentru sugari şi copii mici vine pe fondul unui interes din ce în ce mai ridicat al românilor pentru o dietă sănătoasă. Părinţii, în special, au început în ultimii ani să caute soluţii pentru a le oferi copiilor o alimentaţie echilibrată, fără adaosuri inutile şi dăunătoare”, arată un comunicat al companiei.

Compania Superfoond înregistrează o cotă de piaţă de 20%, iar valoarea totală a pieţei alimentelor pentru sugari şi copii mici se ridica anul trecut la aproximativ 50 milioane de euro, potrivit comunicatului.

În 2017, gama Organix din portofoliul companiei a înregistrat o creştere de 20%, iar estimările pentru 2018 vizează continuarea tendinţei ascendente, cu o majorare de aproximativ 10%, ţinând cont de dinamica actuală a pieţei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici