Ion Sterian a fost numit director general al Transgaz

Ion Sterian a fost numit director general al Transgaz, iar Marius Vasile Lupean va fi director economic, potrivit unei decizii a Consiliului de Administraţie al Transgaz transmise către Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

364 afișări
Imaginea articolului Ion Sterian a fost numit director general al Transgaz

Ion Sterian a fost numit director general al Transgaz

Ion Sterian a ocupat funcţia de director general interimar al Transgaz, după ce Petru Ion Văduva a renunţat la funcţia de director general.

Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale Transgaz informează că a fost încheiată procedura de selecţie în conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, a directorului general şi directorului economic ai companiei.

„Procedura de selecţie a directorului general şi directorului economic la SNTGN Transgaz SA a fost desfăşurată de Consiliul de Administraţie împreună cu Comitetul Consultativ de Nominalizare şi Remunerare, fără implicarea vreunui expert independent specializat în recrutarea resurselor umane”, se arată în comunicatul transmis către BVB.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici