Metrorex vrea să cumpere energie electrică în valoare de 62,6 milioane de lei

Metrorex va organiza la sfârşitul lunii mai o licitaţie pentru achiziţionarea de energie electrică pentru o perioadă de un an, contract estimat la 62,64 milioane de lei, se arată într-un anunţ al companiei.

Metrorex vrea să cumpere energie electrică în valoare de 62,6 milioane de lei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Metrorex va organiza la sfârşitul lunii mai o licitaţie pentru achiziţionarea de energie electrică pentru o perioadă de un an, contract estimat la 62,64 milioane de lei, se arată într-un anunţ al companiei.

Cantitatea de energie este estimată la aproximativ 180.000 MWh, pentru perioada 1 iunie 2012-31 mai 2013.

Contractul va fi finanţat din surse proprii şi subvenţii.

Pot participa la licitaţie furnizorii care deţin o cifră de afaceri anuală, în ultimii trei ani, de cel puţin 100 milioane de lei şi care au derulat, în acelaşi interval, un contract sau maxim trei contracte similare în valoare cumulată minimă de 50 milioane de lei.

Totodată, ofertanţii sunt obligaţi să deţină licenţă de furnizare emisă de către Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei, valabilă pe toată perioada de desfăşurare a contractului.

Ofertele pot fi depuse până la 22 mai, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai mic.

Metrorex este unul dintre cei mai mari consumatori de energie electrică din Bucureşti, cu un consum de 180.000 MWh.

În perioada 2003-2011, operatorul a cumpărat energie de la traderul Petprod Bucureşti, cu 40,3 milioane lei, de la Buzmann, cu 3,69 milioane euro, de la Enel Muntenia Sud - 21,7 milioane euro (pentru trei ani consectivi) şi de la Grivco - 11,3 milioane euro şi 8,83 milioane dolari (pentru trei ani consecutivi).

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
METROREX ,
ENERGIE ,
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor