Microsoft a redus cu până la 30% preţurile tabletelor Surface RT. Cât costă acum tabletele

Microsoft a redus cu până la 30% preţurile de referinţă ale tabletelor Surface RT, în încercarea de a atrage clienţi pe o piaţă aglomerată, dominată de concurenţii companiei.

1410 afișări
Imaginea articolului Microsoft a redus cu până la 30% preţurile tabletelor Surface RT. Cât costă acum tabletele

Microsoft a redus cu până la 30% preţurile tabletelor Surface RT. Cât costă acum tabletele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, preţul variantei Surface RT cu memorie de 32 GB fără husă cu tastatură inclusă a fost redus de la 499 de dolari la 349 dolari. Modelul cu husă şi tastatură costă 499 de dolari, faţă de 599 anterior, transmite Bloomberg.

Preţul modelului cu 64 GB spaţiu de stocare, fără husă, a fost redus de la 599 de dolari la 449 de dolari, în timp ce varianta cu memorie dublă şi husă costă acum 549 de dolari, faţă de 699 dolari anterior.

Tableta Surface este primul computer produs de Microsoft, pe fondul declinului cererii pentru PC-uri şi ascensiunii tabletelor şi smartpone-urilor.

Potrivit companie de cercetare IDC, sistemul de operare Windows reprezintă numai 3,7% din piaţa tabletelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici