Minivacanţa de Rusalii: 50.000 de locuri de cazare sunt pregătite pentru turişti, pe litoralul românesc

Hotelierii de pe litoral au pregătit pentru vacanţa de Rusalii circa 50.000 de locuri de cazare, a precizat, pentru MEDIAFAX, Dragoş Răducan, prim vicepreşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc. Acesta spune că nu toate restaurantele şi terasele sunt deschise.

449 afișări
Imaginea articolului Minivacanţa de Rusalii: 50.000 de locuri de cazare sunt pregătite pentru turişti, pe litoralul românesc

Dragoş Răducan, FPTR: Hotelierii de pe litoral au pregătit pentru Rusalii 50.000 de locuri de cazare

“Pe litoral au fost pregătite circa 50.000 de locuri de cazare pentru minivacanţa de Rusalii. Din cauza prognozei meteo nefavorabile rezervările s-au făcut pe ultima sută de metri, când oamenii au văzut că este vreme frumoasă. Nordul litoralului este plin, dar şi în staţiunile din sud a început să se aglomereze. Din păcate, hotelurile sunt deschise, dar unele restaurante şi terase au rămas închise”, a declarant, pentru MEDIAFAX, Dragoş Răducan, prim vicepreşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Prin agenţiile de turism au plecat în ţară, în această scurtă vacanţă, cu 30% mai mulţi turişti decât în perioada similară a anului trecut, conform datelor furnizate, pentru MEDIAFAX, de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici