Muncitori aduşi din Vietnam pentr a lucra la pavaje în România

Producătorul de pavele şi borduri Elis Pavaje, unul dintre cei mai mare jucători de pe piaţa de profil din România, a adus circa 30 de muncitori din Vietnam, care lucrează la montarea pavelelor, în zona Alba Iulia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1314 afișări
Imaginea articolului Muncitori aduşi din Vietnam pentr a lucra la pavaje în România

Muncitori din Vietnam lucrează pentru o companie din România

Surse din cadrul companiei Elis Pavaje au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că 30 de muncitori vietnamezi care lucrează în mare parte la montarea pavelelor au fost angajaţi, din cauza crizei forţei de muncă din România.

Potrivit legislaţiei, companiile româneşti care angajează străini trebuie să-i plătească cu salariul mediu brut pe economie, adică peste 4.000 de lei.

Elis Pavaje este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de profil din România

Compania are alocat pentru anul în curs un buget de investiţii de aproximativ şase milioane de euro pentru retehnologizarea unor linii de producţii, acţiuni de marketing şi investiţii în formarea şi dezvoltarea profesională a personalului companiei.

În 2017 compania a raportat afaceri de 36 milioane de euro, în creştere uşoară faţă de anul precedent şi estimează pentru 2018 un avans de 17% mizând pe deschiderea capacităţii de producţie din nordul Moldovei.

Înfiinţată în 1991, în Alba, Elis Pavaje oferă în prezent un sistem complet de produse şi servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producţie, consultanţa şi proiectare, până la transport, montaj şi întreţinere pavaj. Elis Pavaje are trei unităţi de producţie, în fiecare regiune a ţării, cea mai recentă fiind fabrica din Moldova de la Secuienii Noi, şi asigură un volum total de cca. 15.000 mp/zi.

Produsele Elis sunt disponibile în reţelele de bricolaj, într-o reţea vastă de distribuitori, precum şi în showroom-urile proprii din Petreşti (Alba) şi Stoeneşti (Prahova).

În prezent, compania are peste 500 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici