O companie britanică ia în calcul România pentru o investiţie într-o fabrică de cilindri hidraulici

Compania britanică Parker Hannifin Manufacturing consideră România, alături de alte state europene, o posibilă destinaţie pentru o investiţie într-o linie de producţie a cilindrilor hidraulici şi ia în calcul, de asemenea, mutarea sediului în Cluj-Napoca.

293 afișări
Imaginea articolului O companie britanică ia în calcul România pentru o investiţie într-o fabrică de cilindri hidraulici

O companie britanică ia în calcul România pentru o investiţie într-o fabrică de cilindri hidraulici

"Board-ul companiei intenţionează, în cadrul proceselor de restructurare şi dezvoltare ale firmei britanice, construirea unei noi linii de producere a cilindrilor hidraulici după o tehnologie nouă într-o ţară membră a Uniunii Europene şi eventuala mutare a sediului central al diviziei europene în noua locaţie. România este o posibilă destinaţie. Analiza preliminară efectuată de conducerea firmei britanice pentru amplasarea noii unităţi în România vizează zona municipiului Cluj-Napoca şi împrejurimile acestuia", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei.

Compania Parker Hannifin Manufacturing produce, printre altele, filtre, cilindri, valve, pompe şi motoare şi este divizia europeană a companiei americane Parker Hannifin Corporation.

În comunicat se mai spune că Ministerul Economiei şi-a arătat disponibilitatea de a sprijini firma britanică în obţinerea datelor necesare pentru luarea deciziei de a investi în România.

Parker Hannifin Corporation a fost infiinţată în anul 1918 şi are anual o cifră de afaceri care depaşeşte 13 miliarde de dolari.

Compania are peste 58.000 de angajaţi în 49 de ţări, fiind specializată în producerea diverselor sisteme şi tehnologii de control şi precizie utilizate în industria auto, aerospaţială şi construcţii, iar divizia europeană în producţia şi distribuţia de cilindrii hidraulici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici