Pachet suspect, găsit în restaurantul lui Robert De Niro din New York

Autorităţile din Statele Unite investighează un pachet suspect găsit la un restaurant din New York, deţinut de actorul Robert de Niro, relatează BBC.

897 afișări
Imaginea articolului Pachet suspect, găsit în restaurantul lui Robert De Niro din New York

Pachet suspect, găsit în restaurantul lui Robert De Niro din New York

Reprezentanţii Departamentului de Poliţie din New York au transmis că restaurantul Tibeca Grill era gol în momentul în care pachetul suspect a fost livrat, joi dimineaţă.

Pachetul este similar celor trimise în ultimele două zile la redacţia CNN şi oficialilor democraţi.

Dacă incidentele sunt legate, pachetul primit de Robert de Niro ar fi al optulea dispozitiv exploziv trimis unui critic al preşedintelui american Donald Trump. Incidentele au avut loc în mai multe locaţii din New York, Washington DC şi Florida, au anunţat reprezentanţii Serviciilor Secrete.

Robert de Niro, susţinător al lui Hillary Clinton în cadrul alegerilor din 2016, l-a criticat în mai multe rânduri pe Donald Trump, numindu-l „un dezastru naţional”.

Seria de alerte a început luni, când un dispozitiv exploziv a fost trimis la reşedinţa lui George Soros din New York.

Ulterior, dispozitive similare au fost depistate miercuri la casa fostului preşedinte american Bill Clinton şi a soţiei acestuia, fostul secretar de Stat Hillary Clinton, la periferia oraşului New York, precum şi la biroul fostului preşedinte Barack Obama.

Un al treilea dispozitiv exploziv a fost primit tot miercuri la redacţia din New York a postului CNN. Pachetul îl viza pe John Brennan, fost director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA), care era invitat la o emisiune în direct.

Conform informaţiilor transmise de FBI, printre persoanele vizate de pachete suspecte se numără şi Eric Holder, fost procuror general, şi congresmanul democrat Maxine Waters.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici