Poşta va distribui facturile E.ON Energie timp de 18 luni, pentru 18 milioane de lei

Poşta Română a redevenit, la începutul lunii decembrie, distribuitorul facturilor E.ON Energie România, contractul, valabil pentru o perioadă de 18 luni, presupunând livrarea a 2 milioane de plicuri/lună pentru 1 milion de lei/lună, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii operatorului poştal.

433 afișări
Imaginea articolului Poşta va distribui facturile E.ON Energie timp de 18 luni, pentru 18 milioane de lei

Poşta va distribui facturile E.ON Energie timp de 18 luni, pentru 18 milioane de lei (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

În perioada perioada august - noiembrie, o parte din facturile E.ON au fost distribuite de Total Post, dar furnizorul de gaze naturale şi energie electrică a fost nevoit să renunţe la colaborarea cu operatorul poştal după ce numeroşi abonaţi s-au plâns că nu au primit facturile sau le-au primit cu întârziere.

Cu aproximativ 27.000 de salariaţi, Poşta este cel mai mare operator local de profil şi are o reţea teritorială de peste 5.600 de unităţi.

Subsidiara din România a grupului german E.ON este activă pe piaţa furnizării şi distribuţiei de gaze naturale şi energie electrică, deservind aproximativ trei milioane de clienţi în 20 de judeţe din Transilvania şi Moldova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici