PREMIERĂ NAŢIONALĂ pe Aeroportul Timişoara: Porţi automate de preîmbarcare, cu cititor de bilete - FOTO

Trei porţi automate de preîmbarcare care sunt dotate cu un cititor de bilete ce filtrează pasagerii, în funcţie de destinaţie, indicându-le direcţia, au fost montate la Aeroportul Internaţional din Timişoara, reprezentanţii aerogării spunând că este o premieră naţională.

789 afișări
Imaginea articolului PREMIERĂ NAŢIONALĂ pe Aeroportul Timişoara: Porţi automate de preîmbarcare, cu cititor de bilete - FOTO

PREMIERĂ NAŢIONALĂ pe Aeroportul Timişoara: Porţi automate de preîmbarcare, cu cititor de bilete (Imagine: Aeroportul International Timisoara )

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, în incinta aerogării din municipiu au fost montate trei porţi de preîmbarcare, primele de acest gen din România.

Porţile vor ajuta la îmbunătăţirea fluxului de pasageri, iar astfel va fi gestionată mai bine evidenţa celor care folosesc serviciile puse la dispoziţie de aeroport.

Două dintre porţi sunt amplasate în zona de plecări externe, în faţa punctelor de verificare ale Poliţiei de Frontieră, iar cea de-a treia în zona de plecări interne.

Porţile de preîmbarcare sunt dotate cu un cititor de bilete care filtrează pasagerii, în funcţie de destinaţie, indicându-le direcţia spre poarta de îmbarcare, atât pentru zboruri interne, cât şi externe.

"Prin introducerea acestui sistem nu mai este necesară prezenţa unui angajat al aeroportului care să verifice biletele şi să facă îndrumările spre porţile de îmbarcare, procesul fiind unul computerizat. De asemenea, vom reuşi să avem atât o mai bună evidenţă a plecărilor, cât şi a numărului de pasageri care folosesc serviciile aeroportului Timişoara, ceea ce va duce la o îmbunătăţire a fluxului de pasageri", afirmă, în comunicatul de presă, directorul Aeroportului Internaţional "Traian Vuia", Dan Idolu.

Porţile automate de preîmbarcare fac parte dintr-un proiect de modernizare devenit operaţional pe Aeroportul Timişoara începând cu 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici