Producătorul asiatic Karbonn Mobiles intră pe piaţa românească prin eMAG şi Flanco

Karbonn Mobiles, producătorul asiatic cu cea mai mare creştere pe segmentul de smartphone din India, se lansează pe piaţa românească, unde va începe comercializarea a patru modele de smartphone şi a unui feature phone.

3924 afișări
Imaginea articolului Producătorul asiatic Karbonn Mobiles intră pe piaţa românească prin eMAG şi Flanco

Producătorul asiatic Karbonn Mobiles intră pe piaţa românească prin eMAG şi Flanco

Potrivit unui comunicat, transmis MEDIAFAX, cele patru modele de smartphone sunt: Karbonn A5s, Karbonn A19, Karbonn S5+ (disponibile în două variante de culoare: alb şi negru) şi Karbonn Titanium X (dotat cu un procesor de 1.5 GHz Quad-Core, ecran 5" IPS cu rezoluţie full HD, 1 GB RAM, 16 GB ROM şi camera de 13.0 MP LED Flash). Toate cele patru smartphones sunt dotate cu sisteme de operare Android şi au preţuri recomandate cuprinse între 399 şi 1199 RON. Karbonn KPhone1 este singurul feature phone din ofertă, comercializat la preţul recomandat de 169 RON.

"România este deja renumită ca fiind prima din Europa în privinţa vitezei la internet. De aceea am ales să lansăm produsele noastre mai întâi aici şi abia apoi în alte ţări europene. Ne-am propus ca anul acesta să atingem o cotă de piaţă la nivel internaţional de 15% faţă de 10 % anul trecut, iar creşterea va veni cu siguranţă din încrederea pe care produsele noastre o vor primi pe aceste noi pieţe", declară Sudhir Hasija, preşedintele Karbonn Mobiles.

Lansarea se va face prin intermediul eMAG atât în România, cât şi în Bulgaria şi Ungaria, şi al reţelei de magazine Flanco.

Karbonn Mobiles vinde anual peste 20 de milioane de telefoane pe piaţa indiană şi, în ultimii ani, şi-a extins prezenţa în mai multe zone printre care: Bangladesh, Africa, Nepal, Sri Lanka şi Orientul Mijlociu. În prezent, compania îşi face simultan intrarea pe mai multe pieţe europene: Spania, Marea Britanie, România, Ungaria, Bulgaria şi Serbia.

Fondată în martie 2009, printr-un joint-venture între compania de telecom UTL Group (Bangalore) şi distribuitorul de telefoane mobile Jaina Group (Delhi), Karbonn Mobiles este una dintre cele mai mari companii producătoare de telefoane mobile pe piaţa indiană, aflată în top trei pe segmentul de smartphones, şi una dintre companiile de telefonie mobilă cu cea mai mare rată de creştere din India. Cu o reţea de peste 85.000 de retaileri, peste 850 de centre de asistenţă tehnică pe tot teritoriul Indiei şi peste 12 centre de asistenţă tehnică în afara Indiei, Karbonn Mobiles, cu sediul central în Bangalore, deţine o cotă de 13% din piaţa indiană. Karbonn este primul brand de telefonie mobilă din India care şi-a diversificat activitatea prin lansarea unei divizii specializate exclusiv în producerea de tablete şi smartphones – Karbonn Smart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici