Quest Advisors va selecta managementul privat la Loteria Română

Firma Quest Advisors va selecta managementul privat la Compania Naţională Loteria Română, fiind desemnată câştigătorul licitaţiei al cărei criteriu principal de selecţie a fost preţul cel mai mic, potrivit unor surse din piaţă.

346 afișări
Imaginea articolului Quest Advisors va selecta managementul privat la Loteria Română

Quest Advisors va selecta managementul privat la Loteria Română

Procedura organizată pentr atribuirea contractului de prestări servicii având ca obiect "prestarea serviciilor de recrutare a resurselor umane pentru implementarea OUG 109/2011 la Loteria Română" vizează servicii de recutare a unui director general, a unui director economic şi a trei administratori.

Termenul de depunere a ofertelor a fost 26 octombrie, iar deschiderea ofertelor s-a realizat în 31 octombrie.

La selecţie au participat doi ofertanţi: Fast Forward Solution şi Quest Advisors, care pe partea juridică are subcontractant casa de avocatură Boştină şi Asociaţii.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentaţii Boştină au refuzat să comenteze, arătând că informaţii nu pot oferi decât participanţii şi compania care a fost selectată câştigătoare.

Sursele citate au declarat că firma Quest Advisors a fost declarată câştigătoare joi şi a semnat deja contractul de prestări servicii cu Loteria Română.

Firma, specializată în management interimar, este deţinută de Vasile Luţai, Loredana Serfezi şi Andreea Acalovschi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici