Renault a lansat în România noul Twingo, cu preţuri de la 9.300 euro

Renault România a lansat noul model de clasă mică Twingo, disponibil la dealerii locali cu preţuri care pornesc de la 9 300 euro cu TVA inclusă, a anunţat luni importatorul mărcii franceze.

581 afișări
Imaginea articolului Renault a lansat în România noul Twingo, cu preţuri de la 9.300 euro

Renault a lansat în România noul Twingo, cu preţuri de la 9.300 euro(Imagne: Mediafax Foto/AFP)

Noul Twingo este disponibil cu o singură variantă de motorizare, de 1,2 litri pe benzină, care dezvoltă 75 cai putere, iar clienţii pot opta între două niveluri de echipare - Trend şi Dynamique.

Automobilul este echipat standard cu ABS, airbag-uri frontale şi laterale, aer condiţionat, închidere centralizată cu telecomandă, geamuri faţă şi oglinzi retrovizoare cu reglaj electric, proiectoare de ceaţă, computer de bord şi limitator de viteză.

"Printre modelele din segmentul său, noul Twingo este singurul care este echipat cu scaune spate independente şi culisante. Noua generaţie propune noi opţiuni de personalizare cu elemente de calitate, care pot fi aplicate în uzină. În primul rând, cele sapte noi stickere de plafon. Apoi, cele şapte combinaţii coloristice pentru a asorta carcasa oglinzilor retrovizoare cu extremitatea bandourilor de protecţie laterală, dau un plus de personalitate design-ului exterior, contrastând cu nuanţa de bază a caroseriei", se arată într-un comunicat al Renault.

Anul trecut, în România au fost înmatriculate 6.872 automobile Renault, cu 12,5% mai puţine faţă de nivelul înregistrat în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici