CNAIR anunţă rezilierea contractului pentru modernizarea DN71

  • Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că joi a notificat antreprenorul în vederea rezilierii contractului pentru modernizarea DN71.
296 afișări
Imaginea articolului CNAIR anunţă rezilierea contractului pentru modernizarea DN71

„Joi, 14.01.2021, CNAIR a notificat Antreprenorul Asocierea SC Aqua Parc SRL – SC Mavgo Holding SRL – Hydrostroy AD – VDH AD (Vodstroi 98 AD) – SC BDU Maxi Construct SRL., în vederea rezilierii contractului <Modernizare DN71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia, km. 0+000 – km. 44+130 lărgire la 4 benzi de circulaţie şi km. 51+041 – km. 109+905 drum la 2 benzi : Lot 1 (Sector 1) : Bâldana – Târgovişte km. 0+000 – km. 44+130 lărgire la 4 benzi de circulaţie“, au anunţat reprezentanţii CNAIR.

Conform acestora, contractul va fi reziliat pentru că antreprenorul nu a respectat termenul legal de 5 zile lucrătoare de la data semnării contractului de constituire a Garanţiei de Bună Execuţie.

„Astfel, CNAIR a decis executarea sumei de 6.300.000 lei aferentă Scrisorii de Garanţie de participare şi rezilierea contractului”, se mai arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit acestuia, rezilierea efectivă intră în vigoare în 15 zile de la notificarea antreprenorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici