Romtelecom a scos la vânzare mai multe proprietăţi imobiliare situate în Bucureşti şi 16 judeţe

Romtelecom a scos la vânzare 42 de proprietăţi imobiliare situate în Bucureşti şi 16 judeţe, procesul fiind parte a strategiei operatorului de a-şi optimiza resursele, de a reduce complexitatea portofoliului imobiliar şi pentru a creşte eficienţa şi a se concentra pe domeniul său de activitate.

1502 afișări
Imaginea articolului Romtelecom a scos la vânzare mai multe proprietăţi imobiliare situate în Bucureşti şi 16 judeţe

Romtelecom a scos la vânzare mai multe proprietăţi imobiliare situate în Bucureşti şi 16 judeţe (Imagine: Shutterstock)

Detalii şi fotografii ale proporietăţilor de vânzare sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.realestate.romtelecom.ro.

Lansată în 2010, pagina de internet www.realestate.romtelecom.ro include proprietăţile companiei disponibile pentru închiriere sau vânzare (terenuri sau spaţii cu diverse destinaţii - comerciale, tehnice, spaţii de birouri, de depozitare, destinate activităţilor turistice sau apartamente).

Cele 16 judeţe în care sunt situate proprietăţile Romtelecom scoase la vânzare sunt Bihor, Botoşani, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Olt, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui şi Vrancea.

Romtelecom este parte a grupului elen de telecomunicaţii OTE şi este unul dintre cei mai mari operatori locali de telecomunicaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici