Târgul imobiliar Project Expo: Ce poţi cumpăra cu 20.000 de euro

Un număr de peste 40.000 de locuinţe vechi şi noi din Bucureşti şi împrejurimi vor fi disponibile la vânzare în perioada 14-16 septembrie la târgul imobiliar Project Expo, preţurile propuse de agenţiile şi proprietarii prezenţi la expoziţie pornind de la 20.000 de euro.

1925 afișări
Imaginea articolului Târgul imobiliar Project Expo: Ce poţi cumpăra cu 20.000 de euro

Târgul imobiliar Project Expo: Ce poţi cumpăra cu 20.000 de euro (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Târgul va avea loc la Sala Palatului, iar locuinţele prezentate se încadrează majoritatea în condiţiile programului "Prima Casă".

Cea mai bine reprezentată zonă din Bucureşti în cadrul târgului este cea de sud, patru agenţii imobiliare şi trei dezvoltatori având oferte în sectorul patru sau în localitatea Popeşti Leordeni.

Cel mai mic preţ la târg este de 20.000 de euro şi este solicitat pentru o garsonieră de 26 metri pătraţi utili situată în ansamblul rezidenţial Sabina.

La capitolul vile, cel mai redus preţ la târg este cerut pentru o locuinţă cu etaj, de 110 metri pătraţi şi 300 metri pătraţi teren la un preţ de 51.000 euro.

La târg vor fi lansate şi o serie de ansambluri rezidenţiale noi, dintre care Gama Residence Metalurgiei. Ansamblul va avea aproximativ 120 de unităţi locative, iar investiţia se ridică la aproape 6 milioane de euro.

Un alt ansamblu care se lansează la Project Expo este Stella Residence, care are în componenţă trei tipuri de vile cuplate, de dimensiuni aproximativ egale, precum şi ultima etapă a complexului Metropolitan Residence. Complexul cuprinde în total 7 blocuri cu 5 etaje, compuse din 343 apartamente cu 2 şi 3 camere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici