Tarom şi Wizzair anunţă întârzieri ale zborurilor spre şi dinspre Barcelona. Trei zile de grevă la punctele de control

Tarom anunţă că zborurile de pe ruta Bucureşti-Barcelona-Bucureşti pot înregistra întârzieri de până la o oră în zilele de vineri, duminică şi luni, din cauza grevei anunţate pe Aeroportul El Prat din Barcelona, cursele Wizzair din Barcelona urmând să aibă şi acestea întârzieri, informează compania.

795 afișări
Imaginea articolului Tarom şi Wizzair anunţă întârzieri ale zborurilor spre şi dinspre Barcelona. Trei zile de grevă la punctele de control

Tarom şi Wizzair anunţă întârzieri ale zborurilor spre şi dinspre Barcelona din cauza grevei

"Începând cu data de 4 august în fiecare zi de vineri, duminică şi luni, la punctele de control şi securitate de pe Aeroportul El Prat din Barcelona este anunţată o acţiune grevistă care perturbă traficul aerian de pe acest aeroport", se arată într-un comunicat de vineri al Tarom.

Tarom recomandă pasagerilor să se prezinte la aeroport cu două ore şi jumătate înainte de ora programată pentru zbor.

Pentru pasagerii care zboară din Barcelona, compania Wizzair anunţă că la Aeroportul El Prat din Barcelona se înregistrează întârzieri la puncte de control începând cu 4 august, pentru o perioadă nedefinită de timp, în fiecare zi de vineri, duminică şi luni. Wizzair recomandă pasagerilor să sosească la aeroport cu o oră şi jumătate înainte de zbor şi să îşi rezerve timp în plus pentru controlul de securitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici