TIMON: Proiectele imobiliare lansate la târg totalizează 1500 de locuinţe

Un număr de 20 de proiecte rezidenţiale noi sunt lansate la ediţia din această primăvară a târgului imobiliar tIMOn, totalizând peste 1.500 de locuinţe şi investiţii de peste 200 milioane euro, au anunţat joi organizatorii.

592 afișări
Imaginea articolului TIMON: Proiectele imobiliare lansate la târg totalizează 1500 de locuinţe

TIMOn: Proiectele imobiliare lansate la târg totalizează 1500 de locuinţe

Majoritatea proiectelor sunt localizate în zone centrale şi semicentrale şi sunt dezvoltate atât de investitori noi, cât şi de jucători deja existenţi pe piaţa rezidenţială. Investiţiile pe care le implică aceste proiecte se ridică la peste 200 de milioane de euro, fonduri susţinute atât din surse proprii ale dezvoltatorilor, cât şi din bani atraşi de la bănci.

”Noile proiecte sunt localizate în toate zonele din Bucureşti, venind cu o paletă extrem de diversificată de locuinţe. Piaţa nu mai este atât de polarizată ca în urmă cu 1-2 ani, când noile dezvoltări erau fie în zone foarte scumpe, fie în cele mai ieftine. Dezvoltatorii au prins curaj şi mizează acum pe clasa de mijloc a populaţiei, care reprezintă cererea sustenabilă.”, a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

La ediţia din acest an, se observă şi creşterea segmentului de lux, fiind prezentate o serie de proiecte de locuinţe amplasate în zone centrale, la preţuri ce ajung şi la 6 milioane de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici