Un mare producător de jucării anunţă înainte de Crăciun că vor fi reduceri de personal

  • Producătorul american de jucării Hasbro anunţă chiar înainte de Crăciun noi reduceri de personal.
  • Explicaţia companiei este că deşi a început sezonul cadourilor, industria jucăriilor se confruntă cu o scădere a cererii pentru produsele sale.
245 afișări
Imaginea articolului Un mare producător de jucării anunţă înainte de Crăciun că vor fi reduceri de personal

Gigantul american Hasbro a anunţat că va renunţa la mai multe locuri de muncă, deoarece înregistrează vânzări slabe în perioada premergătoare Crăciunului.

Producătorul figurinelor Transformers şi Monopoly va concedia aproximativ 1.100 de angajaţi la nivel global, adică aproape 20% din personalul său.

Compania, care produce şi jocul Dungeons & Dragons, se aşteaptă ca disponibilizările să fie finalizate în următoarele 18-24 de luni, potrivit Reuters.

Disponibilizările se adaugă celor 800 de concedieri care au fost făcute în acest an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici