Un tânăr i-a dat mesaj direct unui CEO pe LinkedIn. Ce i-a scris acesta a lăsat-o fără cuvinte. A fost angajat PE LOC

Kathryn Minshew, co-fondator şi CEO al site-ului The Muse, nu căuta să angajeze un şef pe departamentul de marketing, dar a primit un mesaj pe LinkedIn de la un tânăr care a făcut-o să se răzgândească.

29537 afișări
Imaginea articolului Un tânăr i-a dat mesaj direct unui CEO pe LinkedIn. Ce i-a scris acesta a lăsat-o fără cuvinte. A fost angajat PE LOC

Un tânăr i-a dat mesaj direct unui CEO pe LinkedIn. Ce i-a scris acesta a lăsat-o MASCĂ. A fost angajat PE LOC (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În 2012, Kathryn Minshew a primit un mesaj privat de la Elliot Bell, care mai târziu a fost angajat pe postul de şef de marketing, funcţie în care a lucrat 4 ani.

Mesajul lui Elliot a fost publicat în cartea lui Kathryn, intitulată "The New Rules of Work", pe care a scris-o alături de co-fondatorul Alex Cavoulacos. Iată ce mesaj i-a scris Ellion lui Minshew:

”Bună Kathryn,

Deşi întrec puţin măsura, am fost ieri la conferinţa 2.0 cu EatDrinkJobs, unde am avut ocazia să te văd în acţiune. Am fost impresionat de tine, echipa ta şi, mai presus de toate, de compania ta.

Am petrecut şase ani la Seamless.com, lucrând cu lideri uimitori precum Jason Finger (pe care îl cunoşti destul de bine). Văd mult potenţial în compania ta şi mi-ar plăcea să fac parte din ea în orice fel. Ţelul meu principal este marketing-ul, am multă experienţă pe marketing, în zona companiilor şi utilizatorilor pe care îi atragi tu şi compania ta. Mi-ar plăcea să îţi dau mai multe detalii despre abilităţile mele care te-ar putea ajuta să îţi atingi şi să îţi depăşeşti scopurile de dezvoltare”. 

Felicitări pentru succesul curent. Din nou, mi-ar plăcea să găsim timp să vorbim mai multe despre companie şi să îmi spui în ce fel te pot ajua.

Toate cele bune, 

Elliot”.

Într-un interviu acordat Business Insider, Minshew a spus clar ce i-a plăcut cel mai mult la mesajul lui Elliot.

- A inclus ceva personal - că a văzut-o pe ea la conferinţă.

- A spus ceva drăguţ despre ea - că l-a impresionat.

- A spus clar că vrea să lucreze cu The Muse, şi nu doar o altă companie.

- A inclus două fraze despre experienţa sa.

- A menţionat numele unei cunoştinţe comune, deci ea ar putea întreba detalii despre el.

- Nu a avut o solicitare exagerată, cum ar fi un telefon de 30 de minute - o cerere pe care Minshew a primit-o.

 

Într-un articol scris pentru The Muse, Bell a mărturisit că nu i-a luat mai multe de 2 minute să scrie mesajul care i-a asigurat un loc de muncă atât de uşor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici