Vezi aici care este cel mai ieftin credit în moneda naţională

Dacă vrei să nu mai fii la "mâna" cursului valutar pentru euro sau franc elveţian ar trebui să te gândeşti serios şi la varianta unui credit în lei. Chiar dacă deocamdată dobânzile la împrumuturile în moneda naţională sunt mai mari decât pentru cele în euro, pe termen lung s-ar putea să ieşi în avantaj. Şi asta pentru că peste 3 ani dobânzile la creditele în moneda europeană vor creşte cu 2,5 - 3 %, în timp ce dobânzile la lei vor avea o tendinţă descendentă.Bancile au început deja să reducă costurile împrumuturilor în lei.

597 afișări
Imaginea articolului Vezi aici care este cel mai ieftin credit în moneda naţională

Vezi aici care este cel mai ieftin credit în moneda naţională (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

De exemplu, cu câteva zile în urmă, cea mai mare bancă din România, Banca Comercială Română (BCR), anunţa că are o ofertă promoţională pentru clienţii săi: credite de nevoi personale în lei pe o perioadă de până la 10 ani "cu cea mai mică DAE" - 16,65%, rata lunara fixă pe toata perioada de creditare şi fără comisioane.

Citeşte mai multe despre creditele în moneda naţională pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici