Videanu, avizat favorabil pentru funcţia de ministru al Economiei

Ministrul propus al Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, a fost avizat favorabil pentru acest portofoliu de către comisiile reunite de economie şi industrii din Parlament, cu 39 de voturi favorabile şi 17 împotrivă.

26 afișări
Imaginea articolului Videanu, avizat favorabil pentru funcţia de ministru al Economiei

Videanu, avizat favorabil pentru funcţia de ministru al Economiei (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Numărarea voturilor din comisie a fost repetată de câteva ori de către deputaţii Cristian Boureanu (PDL) şi Aura Vasile (PSD), care nu reuşeau să ajungă la acelaşi număr de voturi favorabile.

Adriean Videanu a intervenit, spunând că va face el numărătoarea paralelă, ceea ce a stârnit amuzamentul celor din comisie.

Videanu a spus după vot că, fiind foarte sincer, nu neapărat răspunsurile date de el au contat în rezultatul votului din comisii, ci aspectul politic.

"Vreau să fiu corect, să nu încercăm să găsim alte explicaţii decât că este o decizie politică care a fost respectată de absolut toţi", a mai spus Videanu, adăugând că s-a bucurat de votul unor colegi liberali din comisii.

Despre votul de miercuri pentru învestirea Guvernului, Videanu a spus că avizele favorabile pot fi un semnal privind rezultatul pentru întregul Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici