Vodafone România a obţinut venituri din servicii de 177,1 milioane euro în perioada octombrie-decembrie

Vodafone România a obţinut în perioada octombrie-decembrie, trimestrul al treilea al anului fiscal 2013-2014, venituri din servicii de 177,1 milioane de euro, în creştere cu 0,4% în bază organică faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, a anunţat, joi, operatorul telecom.

165 afișări
Imaginea articolului Vodafone România a obţinut venituri din servicii de 177,1 milioane euro în perioada octombrie-decembrie

Vodafone România a obţinut venituri din servicii de 177,1 milioane euro în perioada octombrie-decembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În primele şase luni ale anului fiscal, perioada aprilie-septembrie, Vodafone a înregistrat venituri din servicii de 352,9 milioane euro, în scădere cu 3,6%, în bază organică, faţă de perioada corespunzătoare a anului anterior.

Comparaţia în bază organică reflectă evoluţia comparabilă, atât din privinţa impactului fuziunilor şi achiziţiilor, cât şi a efectului de curs valutar.

Compania avea în România la sfârşitul anului trecut 8,315 milioane de clienţi, faţă de 8,122 milioane de clienţi la finele anului 2012 şi 8,183 milioane de clienţi la finele lunii septembrie.

Din totalul clienţilor, 59,9% sunt utilizatori de cartele preplătite, iar restul clienţi pe bază de abonament, se arată într-un comunicat al Vodafone România.

Venitul mediu pe utilizator s-a situat la 6,4 euro în trimestrul încheiat în decembrie, în scădere cu 5,3% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dar aproape neschimbat comparativ cu 6,5 euro în precedentele două trimestre ale anului fiscal în curs.

Veniturile din date mobile au crescut cu 22,3% în trimestrul octombrie-decembrie, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, a precizat Vodafone.

Vodafone România este o divizie a grupului britanic Vodafone, cu aproximativ 419 milioane de clienţi la nivel global la sfârşitul lunii decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici