Zborurile foarte ieftine ar putea fi istorie. Şeful Ryanair: Era zborurilor la 10 euro s-a încheiat

Creşterea preţurilor la combustibil înseamnă că Ryanair nu va mai oferi zboruri la preţuri foarte mici, a declarat joi directorul executiv al Ryanair, Michael O'Leary.

5450 afișări
Imaginea articolului Zborurile foarte ieftine ar putea fi istorie. Şeful Ryanair: Era zborurilor la 10 euro s-a încheiat

Zborurile foarte ieftine ar putea fi istorie. Şeful Ryanair: Era zborurilor la 10 euro s-a încheiat

"Nu există nicio îndoială că, tarifele noastre promoţionale foarte ieftine - tarifele de 1 euro, chiar şi cele de 9,99 euro - nu le veţi mai vedea în următorii ani", a declarat O'Leary într-un interviu acordat la BBC Radio 4.

O'Leary a spus că se aşteaptă ca tariful mediu al Ryanair să crească de la aproximativ 40 de euro anul trecut la aproximativ 50 de euro în următorii cinci ani.

O'Leary a spus că este încrezător că numărul de pasageri ai companiei aeriene va rămâne constant, deoarece zborurile din segmentul low-cost vor fi în continuare populare.

"Credem că oamenii vor continua să zboare frecvent" a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici