ZF Mobilio: Utilizatorii de smartphone-uri ajută, transmiţând informaţii, la dezvoltarea de produse

Utilizatorii de telefoane inteligente ajută, prin informaţiile transmise, la cercetări de piaţă care contribuie la dezvoltarea de noi produse şi îmbunătăţirea celor existente, a declarat, la ZF Mobilio, directorul general al Mobile Marketing Research Association, Marc Michelson.

185 afișări
Imaginea articolului ZF Mobilio: Utilizatorii de smartphone-uri ajută, transmiţând informaţii, la dezvoltarea de produse

ZF Mobilio: Utilizatorii de smartphone-uri ajută, transmiţând informaţii, la dezvoltarea de produse (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Cercetarea pieţei de telefonie mobile ne face să înţelegem mai bine ce vor utilizatorii, ce aplicaţii utilizează, când şi cât le utilizează, iar informaţiile transmise de aceştia firmelor de cercetare vor ajuta la dezvoltarea de noi produse, la îmbunătăţirea celor existente", a spus şeful asociaţiei americane, la conferinţa dedicată business-ului de aplicaţii mobile ZF Mobilio. Apps & Business Forum.

Potrivit lui Michelson, aplicaţiile ajută companiile să se conecteze cu clienţii lor, să înţeleagă comportamentul acestora şi ce utilizează zi de zi.

"Oamenii stau acasă şi se uită la TV, butonează mobilul şi laptopul în acelaşi timp. Un aparat este conectat la aceste echipamente şi, prin informaţiile transmise, ne ajută să întelegem ce fac oamenii şi la ce se uită, ce reacţii au. Nu este o invadare a spaţiului privat pentru că oameniilor li se cere acordul", a mai spus reprezentantul MMRA.

ZF Mobilio este organizat de Ziarul Financiar în parteneriat cu Vodafone, Nokia, Samsung şi Penta Group.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici