ACCIDENT feroviar la New York, soldat cu cel puţin şapte morţi şi aproximativ 12 răniţi

Cel puţin şapte persoane au murit, iar alte aproximativ 12 au fost rănite în urma unui accident feroviar produs marţi la New York, relatează Le Monde, în ediţia electronică.

832 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT feroviar la New York, soldat cu cel puţin şapte morţi şi aproximativ 12 răniţi

Cel puţin şase morţi şi aproximativ 12 răniţi în urma unui accident feroviar la New York - presă

Un tren care asigura legătura întra Grand Central şi nordul aglomeraţiei newyorkeze cu 800 de persoane la bord a lovit o maşină la o trecere la nivel cu calea ferată în localitatea Valhalla, în nordul comitatului Westchester.

Accidentul, care a avut loc marţi, în jurul orei locale 18.30 (miercuri, 1.30 ora României), s-a soldat cu cel puţin şase morţi şi aproximativ 12 răniţi. Printre morţi figurează şoferiţa vehicului şi cinci pasageri.

Vehiculul a rămas între şinele căii ferate din motive încă necunoscute. Deşi barierele de securitate au fost ridicate şi şoferiţa a încercat să întoarcă maşina, impactul nu a putut fi evitat.

În decembrie 2013, patru persoane au murit şi 63 au fost rănite după ce un tren a deraiat la nord de cartierul Bronx din cauza vitezei excesive.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici